Skip to main content Skip to footer

Familiekoncert med Sol Musikteater

For første gang vil Allerød Koncertforening også lave noget for børnene. Det bliver en sjov og spændende forestilling som er henvendt til de 3-7årige. Forestillingen tager 25 min.

Forestillingen Borte! En børneforestilling om at miste nogen eller noget man er glad for er en teaterforestilling for børn med barokmusik, en talende krage og fire kvinder fra de tre skandinaviske lande, som sammen danner gruppen SOL Musikteater for børn og unge.

Fortællingen i forestillingen kredser om emnet at miste nogen eller noget som kan godt kan lide, og SOL problematiserer og belyser de reaktioner og følelser som opstår, når dette sker. Hvad gør man når legetøjet forsvinder, legen slutter og venskabet sættes på prøve? Kan man miste sine venner? Kan de komme tilbage, og kan man få nye venner og samtidig beholde de gamle? Og hvordan håndterer man, at en farmor kan forsvinde fra denne verden og ikke kommer tilbage? 

Forestillingen indeholder musik af Monteverdi, Roman, Rameau og Händel og alle tre skandinaviske sprog bliver talt på scenen. De fire musikere er uddannede indenfor tidlig musik på bl.a. Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København og Kungl. Musikhögskolan i Stockholm. 

Billetter: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/53zz90rls5

Voksne: 75kr

Medlem: 50kr

Børn: gratis (men skal tilmeldes via ovenstående link)

Medvirkende:

Emma Fagerström, sang, SE

Inger Øvrebø Uberg, sang, NO

Clara Guldberg Ravn, blokfløjter, DK

Yngvild Ruud, accordion, NO

About the author

Allerød Musik og Kulturskole